Tr
  • Vascobelo - nespresso - Decaf
Nespresso Nespresso compatible | 45 gramme | préparez 10 tasses10 tasses

Vascobelo - nespresso - Decaf

Voor de Decaf V-cups is Guatemala SHB geselecteerd. Dit is Guatemala’s meest hoogwaardige decaf met een zeer veelzijdig aroma, gekenmerkt door een zoete toon. Deze Decaf V-cups zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De cup bestaat uit zetmeel en plantaardige glucose en de folie op de bovenkant is gemaakt van plantaardige extracten die in elkaar zijn geweven tot een papierachtig materiaal.

4,49
Sauvegarder
En stock
Commandé avant 17:00, livré demain à domicile
Vascobelo - nespresso - Decaf
Description
Specifications
Commentaires
Description

Voor de Decaf V-cups is Guatemala SHB geselecteerd. Dit is Guatemala’s meest hoogwaardige decaf met een zeer veelzijdig aroma, gekenmerkt door een zoete toon. SHB wijst op 100% Arabicabonen die strikt boven 1200 meter hoogte groeien. Hoe hoger een koffieplantage ligt, hoe langzamer de plant groeit. Daardoor worden de bonen harder en de smaak geconcentreerder. Daarnaast Vascobelo, daarentegen, gebruikt decaf dat 100% vrij is van chemicaliën. We gebruiken een natuurlijke methode die gebaseerd is op koolstofdioxide (CO2).

Goûts comme hazelnoot en pure chocolade
Va bien avec elk moment van de dag
Origine Guatemala
Specifications
Réf.CW215705
Unitécapsules
OrigineGuatemala
EAN5425031981190
Méthode de préparationNespresso compatible
MarquesVascobelo
GoûtChocolat, Noix
Intensité8
  • Vascobelo - nespresso - Decaf
Commentaires

Fusionner le panier?

Vous avez déjà des articles dans le panier de votre compte, souhaitez-vous les fusionner avec les articles que vous venez de mettre dans votre panier?