Tr
Koffiebonen Café en grain | 250 gramme | préparez 36 tasses36 tasses

Vascobelo - koffiebonen - L'Empereur

L’Empereur kent tegelijkertijd een zoete doch krachtige smaak. Een subtiele toon van pure chocolade met een sterke afdronk. De perfecte donkere espresso voor koffieliefhebbers.

Tip: ideaal na de maaltijd!

Deze koffie blend scoort een 10 op 10 volgens Coffee Judge UK.

12,99
Sauvegarder
En stock
Commandé avant 17:00, livré demain à domicile
Vascobelo - koffiebonen - L'Empereur
Description
Specifications
Commentaires
Description

In de loop van de geschiedenis zijn er lange en verscheidene veldslagen bevochten om de absolute heerschappij te bekomen. Slechts enkele keren slaagde een keizer erin om boven menig koningen te stijgen en zelfs vandaag kent de wereld slechts één keizer, wat de titel nog unieker maakt.

Onze veldslag om een blend te vinden die de kwaliteit van onze bekroonde “Le Roi” huismélange zou overstijgen was op z’n minst een uitdaging te noemen. Het brandprocédé werd verder geperfectioneerd en enkel de fijnste Arabica uit de drie koffieproducerende continenten werden geselecteerd. Jaren van hard werken en toegewijde degustaties hebben uiteindelijke geleid tot een krachtige Vascobelo house blend: “L’Empereur”, de koning der koningen.  We hebben een koffie gecreëerd die zo vol is van smaak, dat hij enkel voor een beperkt aantal unieke momenten is. Net zo uniek als een ware keizer.

Goûts comme Pure chocolade
Va bien avec Perfect voor een espresso na de maaltijd
Origine Brazilië, Colombia, Honduras, Indonesië, Kameroen
Specifications
Réf.CW105702
UnitéGrammes
OrigineBrésil, Colombie et Java
EAN5425031981176
Méthode de préparationCafé en grain
MarquesVascobelo
Intensité11
Commentaires

Fusionner le panier?

Vous avez déjà des articles dans le panier de votre compte, souhaitez-vous les fusionner avec les articles que vous venez de mettre dans votre panier?