Douwe Egberts Arôme Rouge (GRAINS)

Drink de Douwe Egberts Aroma Rood nu wel héél voordelig. De smaak van deze koffiebonen is voor velen dé karakteristieke koffiesmaak. Proef de ronde, harmonieuze smaak van de Aroma Rood, de vertrouwde smaak van thuis. Perfect voor je volautomaat. Bestel nu en profiteer van onze gratis levering en 100% proefgarantie.Disponibilité : En stock

Prix par 900 Gramme

ailleurs 14,59 €

Prix spécial 13,99 €

  • Achetez-en 3 x 900 Gramme à 12,22 € pièce et économisez 13%
  • Achetez-en 6 x 900 Gramme à 9,99 € pièce et économisez 29%
Douwe Egberts
Cafebonmarche.be
Livraison gratuite
Le moins cher !
Large gamme
Sûr & securisé
Les grandes marques
Description du produit
Détails

Douwe Egbert Aroma Rood koffiebonen

Van alle koffiesmaken van Douwe Egberts is de Aroma Rood de bekendste. De rode verpakking is al jarenlang een vertrouwde verschijning in heel wat Nederlandse keukens. Ook de smaak van deze koffiebonen is vertrouwd, maar toch altijd verrassend. Maak kennis met de Aroma Rood!

Proeven en proberen

De Aroma Rood kan met recht een koffie-icoon genoemd worden. Het is voor velen de karakteristieke smaak van koffie. Dat is niet zo gek, want de branders van Douwe Egberts kunnen putten uit ervaring die teruggaat tot 1753. Proef de ronde, harmonieuze smaak van de Aroma Rood, ruik het geurige en kenmerkende aroma en je zult je onmiddellijk thuis voelen, waar je ook bent. Douwe Egberts Aroma Rood is de smaak van thuis. Perfect voor je volautomatische bonenapparaat of oude trouwe filtermachine. Ga voor vertrouwd, proef de bonen van Douwe Egberts.

Het merk Douwe Egberts

Douwe Egberts maakt onderdeel uit van het Nederlandse culturele erfgoed. De koffiebrander uit Joure is sinds 1753 een begrip in Nederland. Het Friese koffievrouwtje op de voorkant van de verpakking is voor bijna iedereen een vertrouwd beeld. Dit merk heeft de smaak van koffie bepaald voor vele koffiedrinkers in Nederland en daarbuiten.

Informations complémentaires
Informations complémentaires
Nom Douwe Egberts Arôme Rouge (GRAINS)
Réf. 101401M
Intensité 3
Date limite de consommation 9-1-2020
Marque Douwe Egberts
EAN-code 8711000316368
Catégorie Bonen
Unité Gramme
Avis produit

Votre opinion nous intéresse

Ecrivez votre avis sur Douwe Egberts Arôme Rouge (GRAINS).

Quelle note lui donnez-vous aux questions suivantes? *

 
Prix
Qualité

* Champs Requis