VakantievoordeelweekVakantievoordeelweek

Het is Black Friday

De beste Black Friday deals? Die vindt u bij ons. Want u krijgt 50 procent korting op wijnen van uw keuze (m.u.v. aanbiedingen, vaste lage prijs artikelen, cadeau's en POS wijnen). En da’s mooi meegenomen met al die gezellige, maar toch ook dure dagen voor de deur. Profiteer daarom van die megawijnstunt en vul vandaag uw wijnvoorraad voor half geld aan. Goedkoper wordt het niet, bestel nu!

50% korting op onze wijnen!

Bestel snel met kortingscode*:

 

BLACKFRIDAY

  

Rode toppers


Ons rode wijn assortiment

Bekijk ons prachtig assortiment met rode wijnen uit de meest toonaangevende wijnlanden en van diverse druivenrassen. Van Frankrijk tot Argentinië en van Merlot tot Pinot Noir. Ontdek nu al het moois en proef de lekkerste wijnen!


Witte favorieten


Ons witte wijn assortiment

Bij ons kunt u tal van witte wijnen bestellen. Van Bourgogne tot Australië en van Chardonnay tot Sauvignon Blanc. Ontdek nu al het moois wat de verschillende wijngebieden ter wereld te bieden hebben. 


Rosé knallers


Ons rosé assortiment

Rosé wijn online kopen? Wij hebben een prachtig assortiment met rosé wijnen uit de meest toonaangevende wijnlanden en van diverse druivenrassen. Van Spanje tot Zuid-Afrika en van Grenache tot Syrah. Ontdek nu al het moois wat de verschillende wijngebieden ter wereld te bieden hebben op het gebied van rosé wijn.


*Maximaal 1 kortingscode per bestelling. | De kortingscode is niet geldig op aanbiedingen, vaste lage prijs artikelen, cadeau's en de Pos Collection. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.